ОСОБЛИВОСТІ ОСОБИСТІСНОЇ ЗРІЛОСТІ ПРАЦІВНИКІВ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ, ЯКІ ВИКОНУВАЛИ СЛУЖБОВО-БОЙОВІ ЗАВДАННЯ В НЕТИПОВИХ УМОВАХ - K. V. Kudar (Law and Safety)
Наведено результати дослідження особистісної зрілості та її основних складових (мотивації досягнень, ставлення до свого «Я», почуття громадянського обов’язку, життєвої установки, здатності до психологічної близькості з іншими людьми) у працівників Національної поліції України та Національної гвардії України після виконання ними службових завдань у зоні проведення антитерористичної операції (АТО). Виявлено відмінності при порівнянні цих двох груп за такими аспектами особистісної зрілості, як почуття громадянського обов’язку та життєва установка.