ОСОБЛИВОСТІ ПОЧАТКУ ЗДІЙСНЕННЯ ВИКОНАВЧОГО ПРОВАДЖЕННЯ ЩОДО ПРИМУСОВОГО ВИКОНАННЯ СУДОВОГО РІШЕННЯ - A. V. Piatnytskyi (Law and Safety)
На підставі аналізу норм чинного законодавства України розглянуто особливості та визначено недоліки процедури початку здійснення виконавчого провадження щодо примусового виконання судового рішення. Наголошено, що на зазначеному етапі важливою умовою є дотримання норм чинного законодавства під час оформлення всіх необхідних документів, адже будь-яка помилка може стати перепоною для відкриття відповідного провадження.