A fogvatartotti szubkultúra és a totális intézmény belső rendje - Ágnes Solt (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt a nem hivatalos fogvatartotti szubkultúrával és értékrenddel kapcsolatos legújabb szociológiai és pszichológiai kutatásról.