Інформаційні жанри в контексті бібліотечної журналістики - Сергій Черненко (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Метою статті є дослідження теоретичного та практичного потенціалу використання інформаційних жанрів у роботі бібліотечних журналістів.