Evanjelizmin Yardımsever Yüzü Kurtuluş Ordusu Hareketi –Boyutsal Bir İnceleme - Şahin Kızılabdullah (Dini Araştırmalar)

(untitled)
Yazıda Doç. Dr. Şevket Özcan tarafından kaleme alınan Evanjelizmin Yardımsever Yüzü Kurtuluş Ordusu Hareketi –Boyutsal Bir İnceleme- isimli kitap incelenmektedir. Eser okuyucuya Kurtuluş hareketi ile ilgili ayrıntılı bilgiler sunmaktadır. Kitap, konunun amacı, önemi, kapsam ve sınırlılıklarının ele alındığı bir giriş, iki ana bölüm ve sonuç kısmından oluşmaktadır. Kitaptaki bölümlemeler, Ninian Smart’ın ortaya koyduğu boyutların İçsel ve Dışsal Boyutlar şeklindeki gruplaması esas alınarak oluşturulmuştur.