СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ В СЕКТОРІ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ УКРАЇНИ - S. P. Ponomariov (Law and Safety)
Розглянуто один з основних суб’єктів забезпечення безпеки і оборони України – Службу безпеки України. Охарактеризовано основні завдання та повноваження цього правоохоронного органу спеціального призначення. Наголошено на необхідності реформування Служби безпеки України та викладено поставлені в державі завдання у сфері безпеки.