XVII. YÜZYILDA KARAMAN BEYLERBEYİ VE MÜTESELLİMİNE İLİŞKİN BAZI BİLGİLER - Yusuf OĞUZOĞLU (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
XVII. YÜZYILDA KARAMAN BEYLERBEYİ VE MÜTESELLİMİNE İLİŞKİN BAZI BİLGİLER