Környezetvédelem – jogalkalmazói problémák - Katalin Tilki (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést ad egy kutatásról, amely egy sor kerekasztal-beszélgetésből állt a környezetvédelemben részt vevő különböző szervezetek - többek között az ügyészség, a rendőrség, a környezetvédelmi felügyelőségek és a nemzeti parkok igazgatóságai - szakértőivel, a nemzeti parkok igazgatóságával, a jövő nemzedékek országgyűlési biztosával, valamint környezetvédelmi civil szervezetekkel. Az interaktív üléseken a jó gyakorlatok és az ígéretes kezdeményezések kerültek előtérbe.