NEURUPPİN RESİM ALBÜMÜ (NEURUPPINER BILDERBOGEN) 'NDEN TÜRK KONULU RESİMLERİN ETNOLOJİK ÇÖZÜMLEMESİ - Ali Osman ÖZTÜRK (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
NEURUPPİN RESİM ALBÜMÜ (NEURUPPINER BILDERBOGEN) 'NDEN TÜRK KONULU RESİMLERİN ETNOLOJİK ÇÖZÜMLEMESİ