Między undergroundem a instytucją. Przypadek gromadzenia zinów w Pracowni Komiksu Biblioteki Uniwersyteckiej w Poznaniu - Joanna Pankau (Roczniki Biblioteczne)
Zin, fanzin, artzin i ewolucja prasy trzeciobiegowej. Pracownia Komiksu — misja i metody gromadzenia zinów. Uwagi co do dalszego prowadzenia badań nad twórczością zinową.