POLINKSNIŲ VARTOSENOS VARIANTAI MEDICININĖJE KALBOJE - Giedrutė Grigonienė; Aušrinė Peleckienė (Mokslo Taikomieji Tyrimai Lietuvos Kolegijose)
Straipsnyje apžvelgiamos polinksnių dėka ir (su) pagalba vartojimo normos ir jų kaitos tendencijos bendrinėje lietuvių kalboje, analizuojami jų vartosenos variantai biomedicinos mokslų studentų specialybės kalboje, siekiant nustatyti dažniausius minėtų polinksnių netaisyklingos vartosenos atvejus.