ISTRAŽIVANJA GEOMORFOLOŠKIH TRAGOVA PLEISTOCENSKE OLEDBE NA SJEVERNOM I SREDNJEM VELEBITU - SANJA FAIVRE; ANDRIJA BOGNAR (Senjski Zbornik)
Autori daju kratak osvrt na tijek istraživanja geomorfoloških tragova pleistocenske oledbe na sjevernom i srednjem Velebitu. Rezultati istraživanja publicirani su u Geografskom glasniku i Senjskom zborniku.