Просторовий аналіз та моделювання індивідуального сільського житла 60–70-их рр. ХХ ст. в експозиції НМНАП України - Тамара Василенко (Простір в історичних дослідженнях)
Стаття присвячена одному з малодосліджених питань традиційно-побутової культури українців радянського періоду – створенню об'ємно-просторової композиції сільської садиби 60-70-их рр. ХХ ст.