Die paradigmaverskil: Gereformeerd-Charismaties - WD Jonker (Acta Theologica)
Forum: Die keuse van ons tema toon dat daar binne die kerk onsekerheid bestaan oor veranderinge in die tipe spiritualiteit wat in sommige gemeentes na vore kom. Ons beleef kulturele veranderinge waarvan die volle beteknis nog nie bereken kan word nie. Die tradisionele kultuur maak plek vir 'n pop-kultuur. 'n Sekulariseringsproses van groot omvang het ingetree. Dit raak ook die godsdienstige lewe.