Az élethez való jog fejlődése és alakulása az Amerika-közi Emberi Jogi Bíróságon - Sabrina Judith Kaliman (Belügyi Szemle)
Cél: A tanulmány célja, hogy megvizsgálja az élethez való jog fejlődésének és alakulásának különböző aspektusait az Amerika-közi Emberi Jogi Bíróságon belül. Emellett elemzi az e jog megsértésével kapcsolatos egyes eseteket, valamint azok eljárásjogi és tartalmi vonatkozásait.