Bau ikan belut panggang - Haruki Saitoo (Journal of Modern Languages)
Di suatu tempat tinggal seorang lelaki yang amat kedekut. Oleh kerana sifatnya yang begilu kedekut itu, dia digelar kechibee(kechi=kedecut, bee=si).