El Llibre Blanc i la Llei General d’Educació de 1970 segons José Blat Gimeno - Amparo Blat Gimeno (Educació i Història: Revista d'Història de l'Educació)
Es presenta el capítol que José Blat Gimeno dedica en les seues memòries a la reforma educativa de 1970, quan s’encarrega de coordinar l’elaboració de l’anomenat Llibre Blanc i prepara el projecte de la Llei General d’Educació. Les pàgines constitueixen el testimoni d’un dels protagonistes d’aquesta reestructuració del nostre sistema educatiu, que en breu complirà cinquanta anys. Paraules clau: José Blat Gimeno, Llei General d’Educació 1970, Llibre Blanc.