The report on the activities of the PAU Commission on the History of Science in 2015/2016 - Michał Kokowski (Studia Historiae Scientiarum)
Omówiona została działalność Komisji Historii Nauki PAU w roku 2015/2016. Przedstawiono spisy: posiedzeń naukowych i posiedzeń administracyjno-wyborczych, nowych Członków Komisji oraz nowych publikacji.