ТИМЧАСОВИЙ ДОСТУП ДО РЕЧЕЙ І ДОКУМЕНТІВ ЯК ОДНА З ОСНОВНИХ ПРОЦЕСУАЛЬНИХ ДІЙ, СПРЯМОВАНИХ НА РОЗКРИТТЯ ЕКОНОМІЧНИХ ЗЛОЧИНІВ: ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ТА ВЗАЄМОДІЇ З ОПЕРАТИВНИМИ ПІДРОЗДІЛАМИ - V. V. Vintsuk; V. K. Nersesova (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Вивчено доцільність наявності у прокурора повноважень щодо погодження клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів. При цьому розглянуто різні аспекти забезпечення дотримання прав та свобод людини і громадянина, ефективності проведення слідчих (розшукових) дій та отримання доказів, а також враховано рівень корумпованості правоохоронних органів.