Підготовка кадрів для міліції в Україні у 1930–1941 рр. - V. A. Grechenko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто процеси, пов’язані з підготовкою кадрів для органів внутрішніх справ в Україні впродовж 1930–1941 рр., проаналізовано основні форми такої підготовки, її певні досягнення та недоліки.