Crònica legislativa de la Comunitat Valenciana. Primer semestre de 2024. - Reyes Marzal Raga (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law)
La crònica del primer semestre de 2024 recull les actuacions impulsades pel nou Govern valencià en matèria lingüística, adreçades a implementar noves polítiques públiques que canvien el model desenvolupat pels governs del Botànic. L’aprovació de l’anomenada Llei de llibertat educativa és un bon exemple d’aquest canvi en l’ensenyament del valencià als centres docents no universitaris, com també ho és l’aprovació de nous criteris lingüístics per a l’Administració de la Generalitat. En correspondència amb aquestes noves directrius, la toponímia ha iniciat un procés cap a la reintroducció de la denominació dels municipis en castellà, així com canvis en l’accentuació en el cas del municipi de València i d’altres curiositats que manifesten les mancances en la normalització lingüística del valencià.