Запобігання корупції в діяльності підрозділів системи Міністерства внутрішніх справ як спосіб підвищення якості надання ними адміністративних послуг - K. O. Nesterenko (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена висвітленню та аналізу питань запобігання корупції в діяльності підрозділів системи Міністерства Внутрішніх справ (далі – МВС), які надають адміністративні послуги. Зауважено на тому, що запобігання корупційним проявам залишається однією з найбільш гострих і складних проблем на шляху України як незалежної правової та соціально орієнтованої держави та основною стратегічною метою усіх без винятку органів влади. Враховуючи важливість цього напряму державної політики та інформацію про проблеми, які супроводжують процеси надання адміністративних послуг підрозділами системи МВС, виникла необхідність дослідження означеної проблематики.