Маркери ангіоґенезу та їх роль у прогнозуванні прееклампсії при багатоплідній вагітності - O.M. Sulimenko; T.G. Romanenko (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - виявити зміни біохімічних маркерів ендотеліальної дисфункції; визначити доклінічні прояви прееклампсії в багатоплідних вагітних після застосування допоміжних репродуктивних технологій.