Правові аспекти реформи страхування життя та здоров’я пасажирів на наземному транспорті - V. Lohoyda (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена питанням реформування системи страхового захисту пасажирів під час їх перевезення регулярними маршрутами наземного транспорту загального користування.