Hemşirelik Öğrencilerinin Öğrenilmiş Güçlülük Düzeyi ve İlişkili Faktörler - Arzu Koçak Uyaroğlu; Gizem Çiçeksoy (Güncel Hemşirelik Araştırmaları Dergisi)
Amaç: Bu çalışma, hemşirelik öğrencilerinin öğrenilmiş güçlülük düzeyini ve sosyodemografik değişkenler ile ilişkisini belirlemek amacıyla yapıldı.