Geospatial data science i Power BI: hvorfor det er vigtigt og hvad kan lade sig gøre - Hasse Kampp Davidsen (Geoforum Perspektiv)
Geospatial data science fusionerer med Business Intelligence- værktøjer (BI), især Power BI, for at revolutionere dataanalyse og beslutningstagning på tværs af industrier. Denne artikel udforsker integrationen af geospatial data i Power BI, illustrerer dens kapaciteter for kortbaserede visualiseringer og dykker ned i, hvordan brugerne kan udnytte geografiske data til at afsløre skjulte mønstre og tendenser.