O RÓŻNYCH REGUŁACH DAWNEGO PRAWA. 17 TYTUŁ 50 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ - Tomasz Palmirski (Zeszyty Prawnicze)
O RÓŻNYCH REGUŁACH DAWNEGO PRAWA. 17 TYTUŁ 50 KSIĘGI DIGESTÓW. TEKST - TŁUMACZENIE - KOMENTARZ