Web Sayfalarının Düzenlenmesi ve Bilgi Merkezleri - Sacit Arslantekin (Türk Kütüphaneciliği)
Dünyadaki birçok bilgi merkezi internet üzerinde işlem ve hizmetlerini yaygınlaştırmak için büyük çaba sarf etmektedir.Bu çabalar, bilgi merkezlerinin gelişmelerinin yanında, daha büyük alanlara hitap etmelerini gündeme getirerek yaptıkları işlemlere özen göstermelerini zorunlu kılmıştır. Bu yazı, özellikle, bilgi merkezlerinin internet üzerinde sundukları web sayfalarının düzenlenmesinde dikkat edilecek bazı temel noktaları açıklamayı amaçlamaktadır.