Joanot MARTORELL, Tirant lo Blanc, adaptació [teatral] de Pasqual ALAPONT; dibuixos de Panxi VIVÓ, ‘Micalet Teatre’, Alzira, Bromera, 2006. - Jeroni Méndez (Tirant)
[Inclou Introducció i propostes escèniques elaborades per Víctor Latorre, Francesc J. López, Mario Máñez i Pilar Martínez].