Магістерський фотомистецький проєкт «Древній Самбір у сучасних світлинах» - Олександр Безручко; Анна Анісімова (Вісник Київського національного університету культури і мистецтв. Серія: Аудіовізуальне мистецтво і виробництво)
Авторський задум серії. Магістерський фотомистецький проєкт присвячений проблемі ціннісного збереження матеріальних пам’яток культури як вагомих елементів культурної спадщини минулих епох, задокументованих засобами фото- та аудіовізуального мистецтва.