Visjoner, reform og realiteter: anmeldelse av og kommentarer til Verdens bedste politi. Politireformen i Danmark 2007-2011 Av Flemming Balvig, Lars Holmberg og Maria Pi Højlund Nielsen - Tor-Geir Myhrer; Gunnar Thomassen; Jon Strype (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Review of: Visjoner, reform og realiteter: anmeldelse av og kommentarer til Verdens bedste politi. Politireformen i Danmark 2007-2011 Av Flemming Balvig, Lars Holmberg og Maria Pi Højlund Nielsen