Вплив факторів ризику на формування затримки росту плода - Yu.O. Yarotska; D.О. Govsіeіev (Сучасна педіатрія: Україна)
Затримка росту плода (ЗРП) визначається як стан плода, вага якого становить менше 10% для гестаційного віку.