Основні напрями правового забезпечення виховного процесу у системі підготовки офіцерів запасу - V. V. Yarema (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена визначенню основних напрямів правового забезпечення виховного процесу у системі підготовки офіцерів запасу.