Сутність і значення адміністративних процедур у діяльності судів - I. V. Petrenko; V. V. Runova (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Проаналізовано підходи вчених до визначення поняття та характеристики особливостей адміністративних процедур, подано ознаки адміністративних процедур у діяльності судів і розкрито їх значення, встановлено стадії адміністративних процедур у діяльності судів.