Uluslararası Okul Kütüphaneciliği Derneği (IASL) 2021 Yıllık Konferansı - Özlem Şenyurt (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışma okul kütüphaneciliği alanında düzenlenen 49. IASL 2021 Yıllık Konferans programını ve içeriğini tanıtmaktadır. Alanımız için kıymetli bu konferans çok yoğun bir programa sahip olduğundan ilgi alanım doğrultusunda katıldığım ve izlediğim sunumlara ilişkin bilgiler özetlenmiştir. Pandemi nedeniyle Texas Denton’dan çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantı, bölgesel saat farkı nedeniyle orijinal programda yer alan oturum saat ve tarihlerinden farklılık göstermektedir.