Особливості психологічного консультування батьків дошкільників і виклики війни - Тетяна Бородулькіна (Preschool Education: Global Trends)
Мета. Представити результати систематизації і класифікації авторського практичного досвіду проведення психологічних консультацій батьків дошкільників.