Методичний підхід формування комплексу заходів впровадження новітніх технологій для розроблення перспективних зразків (комплексів, систем) озброєння та військової техніки Збройних Сил України - В.Ф. Залужний; С.О. Шаптала; В.В. Коваль (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
У статті розкрито методичний підхід до визначення проблем впровадження новітніх технологій в Збройних Силах України, запропоновано послідовність формування комплексу заходів щодо усунення причин їх виникнення та впровадження новітніх технологій під час розроблення перспективних зразків (комплексів, систем) озброєння та військової техніки (ОВТ).