Цифровізація бібліотечних сервісів одещини: досвід та перспективи - Володимир Міронов (Український журнал з бібліотекознавства та інформаційних наук)
Мета статті – виявити науково обґрунтовані підходи до ефективного впровадження цифрових технологій у бібліотечні сервіси України, зокрема Одеської області, визначити основні виклики, з якими стикаються бібліотеки в умовах цифровізації.