Міжнародне співробітництво у протидії наркозлочинності - Ye. O. Hladkova (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Розглянуто роль України в міжнародному співробітництві у сфері протидії наркозлочинності, а також проблеми інтеграції чинної національної системи боротьби з наркоманією та пов’язаними з нею правопорушеннями до відповідних структур Європейського Союзу.