ارزیابی دز دریافتی بیماران و پرتوکاران در مرکز تشخیصی و درمانی پزشکی هسته‌ای بیمارستان چمران اصفهان و مقایسه با دزهای مجاز - حدیث قدر ی جان; ساغر شهبازی گهروئی; مسعود مصلحی; داریوش شهبازی (مجله دانشکده پزشکی اصفهان)
مقاله پژوهشی