Особливості показників гуморального імунітету в новонароджених дітей із маркерами недиференційованої дисплазії сполучної тканини - O.Yu. Chumak; A.P. Volokha (Сучасна педіатрія: Україна)
Дисплазія сполучної тканини може впливати на порушення імунної відповіді в дітей. Дослідження показників гуморального імунітету в новонароджених із локомоторними та біохімічними маркерами недиференційованої дисплазії сполучної тканини (НДСТ) є вельми актуальним.