İLK VE ORTAÖĞRETİMDE FELSEFE EĞİTİMİ - Durmuş Günay (Felsefe Dünyası)
Felsefe eğitimi, kişilere, şeylere çok farklı yönlerden bakılabileceğini göstermesidolayısıyla, başkalarının yaklaşımlarına hoşgörü ile bakmayı ve verimlitartışmayı öğretecektir. Eğitim sistemimizin en önemli sorunlarından olan ilgi,merak ve motivasyon sorununun çözümüne katkı yapacaktır.