جلوه ظاهری روکش های سطح خودرویی. بخش اول: مروری بر مهم ترین ویژگی های ظاهری - فرشته میرجلیلی; سیامک مرادیان; فرهاد عامری (مطالعات در دنیای رنگ)
امروزه کنترل جلوه ظاهری روکش های سطح خودرویی به منظور جلب رضایت مشتری، به عنوان یکی از بزرگترین چالش های شرکت های خودروسازی در سراسر جهان مطرح است. کیفیت ظاهری خودرو اولین عاملی است که هر خریدار به هنگام خرید خودرو بدان توجه می نماید. این در حالی است که با توسعه بسیار سریع علم و ظهور تکنولوژی های جدید در زمینه روکش های سطح خودرویی، سلیقه مشتری نیز روز به روز در حال ارتقاء است و این عاملی است که تولیدکنندگان خودرو را وادار می سازد در راستای تامین خواسته های خریدار، خود را با جدیدترین و به روزترین یافته های علمی دنیا همراه سازند. از جمله مهمترین خصوصیات ظاهری یک خودرو می توان به رنگ، بافتار، براقیت، وضوح تصویر و پوست پرتقالی اشاره نمود. در این مقاله تلاش گردیده که مرور جامعی بر ویژگی های ذکر شده در روکش های سطح خودرویی که تحت عنوان کلی جلوه ظاهری شناخته می شوند، صورت پذیرد.