Ефективне управління документообігом за допомогою корпоративного порталу - Наталія Гук; Валентина Турчина; Анастасія Веселовська (Challenges and Issues of Modern Science)
Корпоративний портал – це веб-застосунок, який забезпечує співпрацю між співробітниками компанії та підвищує продуктивність роботи, інформаційну безпеку. Корпоративний портал дозволяє швидко та зручно обмінюватися інформацією між різними департаментами та окремими працівниками, що сприятиме ефективної організації робочих процесів. Також суттєво зменшується час та витрати на збір та обробку інформації, оскільки корпоративний портал дозволяє зберігати всю необхідну інформацію в одному місці. Інформаційна безпека підтримується шляхом контролю за доступом до конфіденційної інформації, що зменшує ризик її втрати та неправильного використання. Зручність та доступність спілкування та спільна робота над документами дозволяє якісно організовувати бізнес-процеси між співробітника у випадках, коли вони територіально знаходяться в різних місцях.