Концептуальні засади та принципи кадрової політики - V. V. Rossikhin; A. M. Omarov; H. V. Rossikhina (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Наукова стаття присвячена дослідженню та комплексному аналізу концептуальних засад та принципів сучасного розуміння кадрової політики.