Frivillighed eller tvang i forsorgen for kriminelle - kriminalforsorg eller social bistand - Ole Ingstrup (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Foredrag ved Dansk Kriminalistforenings årsmøde i København den 9. december 1975.