DÜZELTME/ERRATUM - Erratum Erratum (Journal of Silk Road Tourism Research)
Journal of Silk Road Tourism Research Cilt 4 Sayı 1'de yayınlanan "ERZURUM İLİNDE KOSGEB DESTEKLERİ VE KOSGEB DESTEKLERİNE YÖNELİK VERİMLİLİK ANALİZİ" başlıklı makalede finansal destek beyanı sehven yazılmamış olup aşağıdaki beyanı düzeltme olarak belirtmekteyiz.Bu çalışma, SBA-2020-7425 Proje Numarası ile Atatürk Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimince desteklenmiştir. Atatürk Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimine teşekkür ederiz.