La Sante Nan Manje Granmoun: Nitrisyon E Dyabèt - Jennifer Hillan (EDIS)
Yon bon rejim avèk ekzèsis e medikaman, kapab ede kontrole dyabèt epi redwi risk pou konplikasyon dyabèt. Epi tou, l’ap ede moun ki gen pi fò risk pou yo gen dyabèt redwi chans pou pran maladisa-a.