A rendészeti vezetőképzés hatásai és beválása - Márta Bokodi; Édua Szakács; Gábor Szakács (Belügyi Szemle)
A szerzők több ezer interjú alapján értékelik a Belügyminisztérium, Rendészeti Vezetőképző és Kutatóintézet által 10 éve végzett rendvédelmi vezetői és mester vezetői képzések hatását és hatékonyságát.