Åbning af mødet i anledning af Dansk Kriminalistforenings 100-års jubilæum - Frank Jensen (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Åbning af mødet i anledning af Dansk Kriminalistforenings 100-års jubilæum